top of page
IMG_1302.jpg
Traume&Co-Circle1.tif

DRØM & CO

DEBAT

BEVIDSTHED
KUNST
KULTUR

Projekter

Klik på hvert enkelt billede.

projects.

Om os

Drøm & Co's tværæstetiske events:

Drøm & Co. arrangerer kultur-events med visionen at rykke ved fælles bevidsthed.

GYS I KIRKEN var 5 årlige events om emnet DØDEN, holdt i Literaturhaus og Koncertkirken.

Tværæstetiske events med tværkulturelt samarbejde, der skulle belyse døden positivt fra forskellige kulturers og landes vinkel.

Et multimedieevent med forfattere, kunstnere, dansere, performere, animation, lys og lydkunst. En kirkegraver, en bededame, en præst, en imam, en buddhist, en grønlandsk shaman, en nordisk og mexicansk antropolog o.m.a.

Vi samarbejdede bla. med Kulturscenteret Assistenst, Hjemløses 'Hus forbi' og Ckultura, som arrangerer "De dødes dag" events i Danmark.

Af medvirkende forfattere nævnes: Suzanne Brøgger, Leonora Christine Skov, Jeppe Brixvold, Rasmus Daugbjerg, Nicolaj Stochholm, o.m.a.

DEN GYLDNE TØVEPRIK

Drøm & Co uddeler hvert tøvende år “Den gyldne tøveprik” til en person, der har tøvet markant. Sidst modtog skuespiller Vigga Bro prisen for, med hendes egne ord , at tøve om emnet "Døden".

Drøm & Co er:

troels_edited.jpg

Troels Bech: Lyd og produktion.

f. 1960 Ringe.

Lydproducer, musiker og tonekunstner.

Indehaver af Mir Sound Production/Vilde VIlla lydstudie.

Samarbejder med  bl.a. SMK, Hotel Pro Forma, Holland House, Tate Modern Museum, Copenhagen Jazz Festival m.fl. Har desuden produceret udgivelser og performances med et væld af artister og musikere. Guitarist i The Poets. Bassist i DIF og Stjernevask.

Modtaget DJBFA's hæderspris.

IMG-7946_edited.jpg

Madelin Wilian : Produktion og toastmaster.

f. 1969 København. Uddannet som multimediekunstner på Det Kongelige danske kunstakademi,samt Academy of art Institute, San Fransisco, USA

Har udgivet bøger og illustreret for bl.a. Gyldendal, Carlsen. m.m.

Har udstillet billedkunst på Charlottenborg, Den Fri og i storbyer i Europa og USA. Har produceret kunst til det offentlige rum støttet af Statens kunstfond. Har samarbejdet med Moesgaard museum, Perlefilm, Trampolinhuset og Hotel Proforma. Sanger og guitarist i Stjernevask.

about.
candy%20floss%20skelet_edited.png

Foto: Klaus-Henrik Andreasen.

Kontakt:

IMG-0501(1)_edited.jpg

DRØM & Co

Ole Suhrs gade 9, 4 th.

1354 KBH K

tel: +45 22958882

mail:wilianmadelin@gmail.com

contact.
bottom of page